From the blog

New song sample in mp3

2 Comments

Dear all,

Here’s a sample clip of a new ErilaZ song. It’s so brand new it doesn’t have a name, but the style is familiar ErilaZ style: a mixture of Industrial, EBM, Electro, and perhaps a bit later – Metal. The song is 127bpm and so far there are no guitars or vocals. Anyhow, enjoy or die trying!

Download the mp3 clip for free here!

*ErilaZ

2 comments

 1. Pauli - February 1, 2009 7:27 pm

  Hyvältä vaikuttaa. Mielenkiinnolla odottelen biisin valmistumista ja muita tulevia edesottamuksia.

  Reply
  • ErilaZ - February 1, 2009 8:28 pm

   Kiitoksia! Vinkkinä voisi todeta että biisiraakileiden testausalustana toimii jatkossa mikäpä muukaan kuin Torture Torstai -klubi. Viime torstain ensimmäisessä iltamassa tulikin jo paria julkaisematonta biisiä soiteltua.

   Reply

Have your say